Email: vaidacamaras@hotmail.com
 
     
 

 

Támogatóink

Iskolánk több mint tíz éves partneri kapcsolatot tart fenn az osztrák wimpassingi közösség tagjaival. E kapcsolatnak köszönhetően iskolánk és óvodánk évente anyagi támogatásban részesül, támogatás mely taneszközökből, iskolai felszerelésekből és pénzbeli segítségből áll.

Wimpassingi partnereink által adományozott összegből sikerült fölújítani a tanári szobát, valamint az elemi osztályok és az V-VIII. osztályok folyósóját. Ugyanezeket a pénzalapokat használtuk fel a víz bevezetéséhez, a régi lámpáknak neoncsövekre való cseréléséhez, a padló felújításához, valamint az óvoda megközelítõleg 50 éves bútorzatának egy modern és praktikus bútorzattal való helyettesítéséhez. Tavaly felajánlották, hogy anyagilag támogatják az új könyvtárhelyiség futésgondjának megoldását, idén pedig a csatornázás fedezését vállalták fel.

Diákjaink szüleinek jóváhagyásával ezekből az alapokból multifunkcionális nyomtatót is vettünk az iskola részére, melyre főként a tanítás-tanulás folyamatában van szükség, de ugyanakkor jelenleg ezáltal jutunk saját jövedelemhez is.

Az iskola felszerelése a Kallós Zoltán Alapítvánnyal folyatott együttműködésünknek köszönhetően DVD-olvasóval és CD-íróval ellátott számítógéppel, távirányítós televízióval, videolejátszóval, valamint mágneses táblával bővült. Az alapítvány ezek mellett iskolánknak és óvodánknak egy-egy CD-lejátszót, valamint különféle sportfelszereléseket (matracokat, röp-, futball- és kosárlabdákat, röplabdahálót, pingpongasztalt stb.) is adományozott.

Partneri kapcsolatot tartunk fenn ugyanakkor a magyarországi Pilis városával, mely több - a magyar nyelv- és irodalomtanításban igen fontos szerepet játszó - kötetet adományozott iskolánknak. Könyvadománnyal járultak hozzá a tanítás hatékonyabbá tételéhez az berkshire-i Downe House School (Anglia) diáklányai is.

Szeretnénk ezúton köszönetet mondani mindazoknak, akik anyagi és/vagy morális támogatásukkal lehetővé tették és teszik iskolánk folyamatos fejlődését.

Elérhetőség:

str. Principală, 223A
407124 Vaida-Cămăraş
Com. Căianu, Jud. Cluj
Tel: +4-0264-276.376

 

 

 

 

 

 
   
   
     

Iskolánkról | Vajdakamarás | Projektjeink | Tanügyi káderek | Diákok | Eredményeink
Eseménynaptár | Fórum | Hasznos linkek | Képgaléria

Copyright © 2007; Katona Hajnal § Mihályfalvi Katalin