Email: vaidacamaras@hotmail.com
 
     
  
Sponsori

Şcoala noastră a dezvoltat de mai bine de 10 ani relaţii de parteneriat cu membrii comunităţii austriece din Wimpassing. Datorită acestora atât şcoala, cât şi grădiniţa beneficiază an de an de sprijin material constând în sume de bani şi/sau rechizite, materiale didactice/de uz şcolar.

Tot din aceşti bani s-au reînnoit sala profesorală (parchet laminat, mochetă, mobilier din pal, jaluzele verticale, faianţă etc.) şi cele două coridoare - intrarea la clasele I-IV, respectiv V-VIII prin lambrisarea pereţilor şi acoperirea pardoselii cu dale de gresie antiderapantă.

Aceste fonduri au fost pe rând folosite la introducerea apei în şcoală (fapt care ne permite să funcţionăm an de an cu avizul laboratorului de sănătate epidemiologică), la schimbarea iluminatului cu tuburi neon, la repodirea pardoselii din sălile de curs, la înlocuirea mobilierului din grãdiniţă (vechi de cca. 50 de ani) cu unul modern şi practic din pal melaminat. Anul trecut au propus să sponsorizeze lucrările demarate în vederea încălzirii noii biblioteci pe timpul iernii, iar anul acesta au donat bani pentru a acoperi cheltuielile canalizării.

Din aceleaşi fonduri, părinţii au convenit să achiziţionăm o imprimantă multifuncţională necesară în procesul instuctiv-educativ, care la ora actuală constituie şi o sursă de venituri proprii pentru şcoală.

De asemenea colaborarea cu Fundaţia "Kallós Zoltán Alapítvány" a îmbogăţit dotarea şcolii cu un calculator performant cu DVD-reader şi CD-writer, cu o tablă magnetică, TV cu telecomandă, video-player, 2 CD-playere (unul pentru grădiniţă şi altul pentru şcoală) şi materiale sportive (saltele, mingi de volei, baschet şi fotbal, plase de volei, masă de ping-pong etc.).

Şcoala menţine relaţii de parteneriat şi cu Şcoala din Pilis, Ungaria prin intermediul căreia şcoala noastră a beneficiat de o donaţie de volume de cărţi literare în limba maghiară necesare elevilor.

Elevii şcolii au mai beneficiat de donaţii de carte în limba engleză din partea elevelor din şcoala Downe House School din Berkshire, Anglia .

Dorim să le mulţumim pe această cale tuturor celor care prin ajutor material şi/sau moral ne-au ajutat să devenim o instituţie de învăţământ care poate oferi o pregătire din ce în ce mai bună pentru elevii şcolii.

Contact:

str. Principală, 223A
407124 Vaida-Cămăraş
Com. Căianu, Jud. Cluj
Tel: +4-0264-276.376

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
     

Şcoala noastră | Vaida-Cămăraş | Proiecte | Cadre didactice | Elevi | Rezultate
Calendarul activităţilor | Galerie foto

Copyright © 2007; Katona Hajnal § Mihályfalvi Katalin