Email: vaidacamaras@hotmail.com
 
     
  

Revista şcolii

Începând din anul 2003 în şcoala noastră apare în mod regulat revista şcolii care este redactată de către elevi şi profesori.

Deşi aceasta nu apare lunar, aşa cum am fi dorit la început, nu am putea spune că încercarea noastră nu a adus roade: revista care în momentul de faţă apare semestrial se ridică la nivele din ce în ce mai înalte. Până acum am redactat-o pe calculatoarele din şcoală şi din cauza lipsei de fonduri am imprimat-o ori aici, ori la Cluj-Napoca. Numărul următor însă care va apărea în decembrie 2007, la fel ca numărul special redactat în cadrul subproiectului "Biblioteca - un izvor al culturii" finanţat de MEdC şi Banca Mondială, va fi tipărită la o tipografie datorită faptului că în cadrul proiectului PGDS "Integrare prin www " am primit fonduri în acest sens.

Original revista s-a intitulat "Schuleelap" [Revista şcolii], dar titlul actual, "Idők-Timpuri" este mai potrivit după părerea noastră pentru că anunţă cititorul: aceasta nu este o revistă oarecare, ci una bilingvă. Deşi şcoala noastră este exclusiv de predare în limba maghiară am considerat important ca elevii noştri să exerseze permanent limba română pe care nu o aud prea des în comunitatea lor, dar de cunoaşterea căreia au şi vor avea mare nevoie.

Dacă numerele anterioare au trezit curiozitatea Dumneavoastră, aţi dori sã comandaţi unul din numerele viitoare sau doriţi să vă exprimaţi părerea în legătură cu aceasta, contactaţi-ne!

decembrie 2003

iunie 2004

decembrie 2004

iunie 2005

decembrie 2005

decembrie 2006

iunie 2007

decembrie 2007

Contact:

str. Principală, 223A
407124 Vaida-Cămăraş
Com. Căianu, Jud. Cluj
Tel: +4-0264-276.376

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
     

Şcoala noastră | Vaida-Cămăraş | Proiecte | Cadre didactice | Elevi | Rezultate
Calendarul activităţilor | Galerie foto

Copyright © 2007; Katona Hajnal § Mihályfalvi Katalin